برترین دانشکده های دندانپزشکی کشور بر اساس شاخص H -Index معرفی شدند

آخرین به روز رسانی شنبه, 14 مهر 1397 09:58
بازدید: 37

برترين دانشکده های دندانپزشکی کشور بر اساس شاخص H -Index  معرفی شدند

نتایج رتبه‌بندی دانشکده‌های دندانپزشکی کشور براساس شاخص «H-Index»،  مبتنی بر مقالات اعضای هیات علمی دانشکده مربوطهدر بانک اطلاعاتي SCOPUS  توسط مرکز توسعه و هماهنگي اطلاعات و انتشارات علمي، معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي استخراج و منتشر شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر اظهار داشت:  دانشکده دندانپزشکی مشهد با  تعداد  808  مقالهScopus   و بر اساس شاخص  H-Index موفق به کسب  رتبه سوم در بین دانشکده های دندانپزشکی کشور شد.

دکتر محسن تفقدی با اعلام این خبر گفت: در این رتبه بندی تعداد مقالات تمامی اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی هر دانشگاه به تفکيک دانشگاه استخراج شده و سپس میزان استنادات و شاخص H-Index آن ها درج گردیده است.

وی تصریح کرد: شاخص H-Index   نمادی از کميت و کيفيت کار پژوهشی هر دانشگاه است. اين شاخص،  بهره‌وری و تأثیرگذاری علمی هر پژوهشگر، گروهي از پژوهشگران، مرکز يا يک دانشگاه  را به صورت کمی نمایش مي دهد.  محاسبه اين شاخص بر پایه توزیع استنادات داده شده به آثار منتشره یک فرد یا گروهی از افراد صورت می‌گیرد.
وی خاطر نشان کرد : مبناي تشخيص Affiliation يا دانشکده محل خدمت اعضاي هيات علمي دانشگاه، اطلاعات ثبت شده در سامانه علم سنجي اعضاي هيات علمي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي ISID  مي باشد.