تعداد منابع

منو اصلي

پوستر رده بندي كتابخانه ملي پزشكي

نظام رده بندي مجموعه منابع  كتابخانه هاي علوم  پزشكي

اين نظام رده بندي توسط كتابخانه ملي پزشكي آمريكا از سال 1951 - 2002 در قالب چاپي منتشر مي شد. از ويرايش 2002 تاكنون در محيط وب به نشاني www.nlm.nih.gov/class عرضه مي شود

كتابخانه مركزي  دانشگاه علوم پزشكي مشهد، پوستري دو زبانه (انگليسي - فارسي) بر اساس نسخه اصلي  پوستر تهيه و چاپ كرده است.

پوشش موضوعي: علوم پزشكي شامل علوم پايه و باليني، دندانپزشكي، پرستاري و مامايي و رشته هاي وابسته مانند پيراپزشكي و تاريخ پزشكي .
 نشانه گذاري آن تركيبي از حرف و عدد است و داراي يك فرانما Schedule و نمايه اي الفبايي است.
 داراي 35 رده اصلي است كه به دو دسته علوم پايه پزشكي (QS-QZ ) و علوم باليني پزشكي (W- WZ ) تقسيم مي شود.
  درحال حاضر كليه كتاب هاي فارسي و غيرفارسي كتابخانه هاي دانشگاه علوم پزشكي  مشهد بر اساس اين رده ها، كدگذاري و در قفسه هاي كتابخانه چيده مي  شوند.
بسياري از كتابخانه هاي علوم پزشكي در جهان از اين نظام رده بندي براي ساماندهي منابع لاتين و فارسي خود بهره مي برند.

دريافت نسخه پوستر
مشاهده پوستر

نشاني پست الکترونيک کتابخانه مرکزي دانشگاه به centlib@mums.ac.ir تغيير يافت.