تعداد منابع

منو اصلي

هدف و چشم انداز

چشم انداز و اهداف كتابخانه مركزي دانشگاه

در راستاي اهداف آموزشي و پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي مشهد و تجهيز دانشگاه به جديدترين منابع و دستاوردهاي علمي،  كتابخانه مركزي در شهريور ماه سال 1387 همزمان با هفته دولت، در مكان دانشكده پزشكي سابق (نشاني ) و دانشكده بهداشت فعلي،  رسما" راه اندازي شد. پيش از آن برخي از فعاليت هاي متمركز كتابخانه اي در كتابخانه دانشكده پزشكي انجام مي گرفت.
مديريت منابع علمي و اطلاع رساني پزشکي مستقر در محل کتابخانه مرکزي است که در راستاي اهداف معاونت پژوهشي دانشگاه براي تامين نيازهاي اطلاعاتي اساتيد و دانشجويان نقش اساسي دارد.

• ماموريت كتابخانه مركزي:

تقويت آموزش ، پژوهش وفعاليتهاي پژوهشي دانشگاه  و حمايت ازتلاشهاي دانشگاه در جهت ارتقاي سلامت ، از طريق تهيه، توسعه و تسهيل دسترسي  به منابع و اطلاعات علمي مورد نياز دانشگاه و مديريت بهره برداري از اين منابع.

• ارزش هايي كه ماموريت ما بر پايه آن استوار است  :

ارايه خدمات: كتابداران  بهترين خدمات ممكن را از جهت بهنگام بودن ،دقيق بودن وكامل بودن به تمام مراجعان ارائه مي دهند .
نو آوري: كتابداران  دائما بدنبال رويكرد هاي خلاق در ارائه خدمات و تهيه منابع و بكارگيري فناوري ها و منابع جديد  اطلاعاتي هستند.
كار گروهي :كتابداران با  همكاري گروهي و  بالا ترين پتانسيل فردي به ارائه خدمات و نو آوري مي پردازند.
رهبري: كتابداران،  تخصص و مهارتهای  خود را در استفاده از اطلاعات وفناوري اطلاعاتي به اشتراك مي گذارند.

• اهداف اختصاصي
مديريت و نظارت بر امور تخصصي شانزده (16)  كتابخانه دانشكده اي/ بيمارستاني/ پژوهشكده  دانشگاه

تلاش و نظارت بر بكارگيري نيروي انساني متخصص در كليه كتابخانه هاي دانشگاه

مديريت و نظارت بر نرم افزار جامع كتابداري تحت وب دانشگاه

فهرستنويسي، رده بندي و آماده سازي مجموعه كتابهاي فارسي و لاتين موجود در كتابخانه هاي دانشگاه

ايجاد و روزآمدسازي  پايگاههاي اطلاعاتي كتب، مجلات، پايان نامه ها

مديريت و هماهنگي در برگزاري مستمر "شوراي تخصصي و سياستگذاري كتابخانه هاي دانشگاه" و پيگيري مصوبه هاي آن شورا.

برگزاري مستمر كلاسها و كارگاههاي آموزشي اطلاع يابي و منابع الكترونيك براي اعضاي هيات علمي و دانشجويان مقاطع مختلف دانشگاه در جهت توليد علم

اصلاح و ارتقاء آيين نامه جامع امانت و گردش مواد كتابخانه هاي دانشگاه به منظور يكسان سازي مقررات در سطح دانشگاه؛

ارائه خدمات مشاوره در زمينه استانداردسازي كتابخانه هاي دانشگاه در زمينه هاي فيزيكي، وسايل و تجهيزات.

تهيه محتوا و روزآمد سازي وب سايت كتابخانه مركزي و کتابخانه ديجيتال

نشاني پست الکترونيک کتابخانه مرکزي دانشگاه به centlib@mums.ac.ir تغيير يافت.